Asiakaspalvelun puh: 044 759 2003 - Yhteydenotot ma-pe klo 9-15

All collections

Käyttäjien luoma sisältö

Käyttäjien luoma sisältö verkkokaupassa

Kiitos, kun inspiroit meitä ja muita jakamalla kuviasi somessa! Olemme iloisia siitä, että asiakkaamme toteuttavat itseään tuotteillamme ompelussa, kodin sisustamisessa ja monenlaisissa DIY-projekteissa. Jotta muutkin voisivat innostua parhaista ideoista, niin jaamme asiakkaidemme kuvia verkkokaupassa ja muissa kanavissamme.  

Vastaamalla pyyntöömme hashtagilla #YESEUROKANGS, hyväksyt seuraavat ehdot: 

Annat Eurokangas Oy:lle (”Eurokangas”) ei-yksinomaisen, aikarajattoman, maailmanlaajuisen ja rojaltivapaan oikeuden käyttää, kopioida, jakaa, julkaista ja muokata kuvia sekä muuta sisältöä (”Sisältö”), jotka olet merkinnyt hashtagilla #yeseurokangas markkinointi-, mainonta-, asiakaspalvelu- ja myynninedistämistarkoituksiin esimerkiksi verkkokaupassa ja muissa myyntikanavissa, sosiaalisen median kanavissa, uutiskirjeissä ja mainonnassa. Sosiaalisen median nimeäsi voidaan käyttää Sisältöjen yhteydessä. 

Takaat ja vakuutat, että: 

  • Olet yli 18-vuotias.
  • Omistat kaikki immateriaalioikeudet Sisältöihin.
  • Sinulla on oikeus antaa em. oikeudet Eurokankaalle, ja olet saanut Sisällöissä esiintyviltä henkilöiltä luvan.
  • Sisältö ei riko kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tai yksityisyyttä.
  • Vapautat Eurokankaan vastuusta maksaa Sisällöistä korvausta sekä vastuusta liittyen Sisältöön tai sen käyttöön kohdistuviin väitteisiin ja vaatimuksiin.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: +358 44 7592003

Was this article helpful?
Yes
No