Asiakaspalvelun puh: 044 759 2003 - Yhteydenotot ma-ke klo 9-15

All articles

Käyttäjien luoma sisältöUpdated a year ago

Käyttäjien luoma sisältö verkkokaupassa

Kiitos, kun inspiroit meitä ja muita jakamalla kuviasi somessa! Olemme iloisia siitä, että asiakkaamme toteuttavat itseään tuotteillamme ompelussa, kodin sisustamisessa ja monenlaisissa DIY-projekteissa. Jotta muutkin voisivat innostua parhaista ideoista, niin jaamme asiakkaidemme kuvia verkkokaupassa ja muissa kanavissamme.  

Vastaamalla pyyntöömme hashtagilla #YESEUROKANGS, hyväksyt seuraavat ehdot: 

Annat Eurokangas Oy:lle (”Eurokangas”) ei-yksinomaisen, aikarajattoman, maailmanlaajuisen ja rojaltivapaan oikeuden käyttää, kopioida, jakaa, julkaista ja muokata kuvia sekä muuta sisältöä (”Sisältö”), jotka olet merkinnyt hashtagilla #yeseurokangas markkinointi-, mainonta-, asiakaspalvelu- ja myynninedistämistarkoituksiin esimerkiksi verkkokaupassa ja muissa myyntikanavissa, sosiaalisen median kanavissa, uutiskirjeissä ja mainonnassa. Sosiaalisen median nimeäsi voidaan käyttää Sisältöjen yhteydessä. 

Takaat ja vakuutat, että: 

  • Olet yli 18-vuotias.
  • Omistat kaikki immateriaalioikeudet Sisältöihin.
  • Sinulla on oikeus antaa em. oikeudet Eurokankaalle, ja olet saanut Sisällöissä esiintyviltä henkilöiltä luvan.
  • Sisältö ei riko kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tai yksityisyyttä.
  • Vapautat Eurokankaan vastuusta maksaa Sisällöistä korvausta sekä vastuusta liittyen Sisältöön tai sen käyttöön kohdistuviin väitteisiin ja vaatimuksiin.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: +358 44 7592003

Was this article helpful?
Yes
No