Eurokangas Asiakaspalvelu logo
Eurokangas Asiakaspalvelu logo

Kaikki artikkelit

MaksutavatPäivitetty 6 months ago

MAKSUTAVAT EUROKANKAAN VERKKOKAUPASSA

Meillä voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Debit-kortit
  • Visa- ja MasterCard Credit -kortit
  • Visa Electron
  • Kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksut
  • Lasku / erämaksu (yksityisasiakkaat) 

MAKSAMINEN DEBIT JA CREDIT -KORTEILLA

Voit maksaa meillä Debit-, Credit- ja Visa Electron -maksukorteilla. Tiesitkö että Debit-kortilla maksaminen on turvallisempaa kuin verkkopankkimaksu! Jos maksu menee Debit-kortilta, se veloitetaan samalla tavalla suoraan tililtäsi. Koska luottokorttiyhtiösi takaa Debit- ja Credit -korttien maksut, on se sinulle turvallisempi vaihtoehto. Jos ongelmia ilmenee, saat aina rahasi takaisin luottokorttiyhtiöltä, mikäli ostos on tehty eurooppalaisesta verkkokaupasta.

NÄIN MAKSAT DEBIT-OMINAISUUDELLA YHDISTELMÄKORTEILLA

Käyttäessäsi kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa, maksat ostoksesi Debit-ominaisuudella. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV2/CVC2 -tarkistelukuna.

 

Näin maksat Debit-yhdistelmäkorteilla

NÄIN MAKSAT CREDIT-OMINAISUUDELLA YHDISTELMÄKORTEILLA

Kun käytät kortin etupuolen 16 merkkiä pitkää korttinumeroa ja kortin taustapuolen allekirjoituspaneelin vierestä löytyvää kolminumeroista CVV2/CVC2 -tarkistelukua, maksat ostoksesi Credit-ominaisuudella.

 

Näin maksat Credit-yhdistelmäkortilla Näin maksat Credit-yhdistelmäkortilla

NÄIN MAKSAT DEBIT-OMINAISUUDELLA PELKÄLLÄ DEBIT-KORTILLA, JOSSA EI OLE CREDIT-OMINAISUUTTA

Pelkässä Debit-kortissa (ilman Credit-ominaisuutta) maksamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samoista paikoista kuin Credit/Debit -korttien credit-tiedot: kortin numero löytyy kortin etupuolelta ja tarkisteluku kääntöpuolelta, allekirjoituspaneelin vierestä.

Näin maksat Debit-kortillaNäin maksat Debit-kortilla

NÄIN MAKSAT VISA ELECTRON -KORTILLA

Voit maksaa myös Visa Electron –kortilla, mikäli olet aktivoinut verkkopankissasi Electron-korttisi verkkomaksuominaisuuden. Tilauksen yhteydessä sinut ohjataan oman pankkisi suojattuun varmennuspalveluun, jossa ostoksesi varmennetaan verkkopankkitunnuksilla (Verified by Visa). Kun käytät kortin etupuolen 16 merkkiä pitkää korttinumeroa ja kortin taustapuolen allekirjoituspaneelin vierestä löytyvää kolminumeroista CVV2/CVC2 -tarkistelukua, maksat ostoksesi suoraan pankkitililtäsi.

Näin maksat Visa Electron -kortilla Näin maksat Visa Electron -kortilla

VERIFIED BY VISA JA MASTER CARD SECURECODE -VARMENNUS

Palvelumme kuuluu Verified By Visa- ja Master Card SecureCode -palveluun jossa Debit- ja Credit -kortilla maksaminen varmennetaan turvallisuutesi takia erillisellä tunnistautumisella. Kun maksat ostoksesi verkossa Verified by Visa tai MasterCard SecureCode -palvelun kautta, siirryt maksuvaiheessa pankkisi verkkopalveluun, jossa kuittaat ostoksen suojatussa verkkoyhteydessä omilla verkkopalvelutunnuksillasi. Näin sekä kauppias että ostaja on tunnistettu luotettavasti.

Verified by Visa ja Master Card SecuryCode -varmennus

VERKKOPANKKIMAKSUT

Voit valita maksun suorittamisen online-pankkimaksuna. Sinulla tulee olla oman pankkisi myöntämät verkkopankkitunnukset käytössäsi. Ostokset maksetaan pankin verkkopalvelussa olevalta tililtä. Verkkomaksu kirjautuu välittömästi Eurokankaalle. Maksusta ei aiheudu kuluja ja siirto tehdään suoraan pankin järjestelmän kautta suojatun yhteyden avulla.

Ohjeet verkkomaksuun:

1. Klikkaa kassalla SIIRRY MAKSAMAAN -painiketta. Siirryt ensin Netsin palveluun, josta pääset pankkisi kirjautumissivulle jossa tunnistautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

2. Maksun saajan tiedot ja maksettava summa näkyvät valmiiksi täytettyinä.

3. Valitse tili jolta summa veloitetaan ja hyväksy maksu.

4. Napsauta Takaisin kauppiaan sivulle- painiketta jolloin palaat takaisin Eurokangas.fi- sivulle.

LASKU / ERÄMAKSU

Tarjoamme verkkokaupassa yksityisasiakkaille mahdollisuuden maksaa laskulla tai tililuotolla yhteistyössä Walley:n (Collector Bank AB) kanssa. Laskun saadessasi voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin osiin enintään 36 kuukauden ajalle solmimalla tililuottosopimuksen. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa ja se on täysin kuluton. Laskulla maksu ei ole valittavissa yritysasiakkaille. 

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, maksun vahvistamiseksi vaaditaan vahva sähköinen tunnistautuminen ja sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta oston yhteydessä. Jotta voisit maksaa laskun osissa ja solmia tililuottosopimuksen, sinun tulee maksaa laskusta ilmenevä vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley:n kanssa. Allekirjoitus tehdään kirjautumalla sisään Omille sivuille osoitteessa my.walley.fi ja seuraamalla kyseisellä sivustolla annettuja ohjeita.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.

Täydelliset ehdot Walley:n laskua ja tililuottoa varten ovat saatavilla seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluotttiedot

MAKSUTAVAT EUROKANKAAN MYYMÄLÖISSÄ

Myymälöissä voit maksaa käteisellä, Debit- ja Credit-korteilla sekä Visa Electron -kortilla.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei