Eurokangas Asiakaspalvelu logo
Eurokangas Asiakaspalvelu logo

Kaikki artikkelit

ToimitustavatPäivitetty 5 months ago

Voit tilausta tehdessäsi valita tilauksesi noudettavaksi haluamastasi DB Schenkerin tai Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Voit valita toimitustavaksi myös Postin kuljetuksen kotiin tai työpaikalle. Valitse sopiva toimitustapa tilauksellesi kassalla. Joskus tilauksesi voi jakautua useaksi toimituksesi - veloitamme kuitenkin vain yhdet toimituskulut.

 

TOIMITUSKULUT 
DB Schenkerin toimitus noutopisteen tai pakettiautomaattiin5,90€
Postin paketti noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin7,90€
Postin kotipaketti12,90€
Postin Express paketti12,90€


LÄHETYSTEN SEURANTA

Voit seurata tilaustasi DB Schenkerin sekä Postin lähetysseurannassa. Saat linkin seurantaan toimitusvahvistuksessa sähköpostilla.

 

TOIMITUSVAIHTOEHDOT ERI LÄHETYKSILLE

DB SCHENKERIN TOIMITUS NOUTOPISTEESEEN TAI PAKETTIAUTOMAATTIIN 5,90€ / TILAUS

DB Schenkerin noutopisteitä on ympäri Suomen: R-kioskit, K-ruokakaupat ja monet paikalliset yritykset. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Pakettien noutoaika on 7 vuorokautta lähetyksen saapumisesta noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Mikäli noutopiste tai pakettiautomaatti on täynnä, lähetys toimitetaan saman jakelureitin varrella olevaan lähimpään vapaana olevaan noutopisteeseen. Saat tiedon mahdollisesta muutoksesta.

Esitä henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi DB Schenkerin noutopisteestä. Jos noudat paketin tilaajan puolesta, tarvitset myös valtakirjan.

Kuljetusaika: vastaanottajan valitsemassa noutopisteessä tai pakettiautomaatissa pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä.

 

POSTIN PAKETTI NOUTOPISTEESEEN TAI PAKETTIAUTOMAATTIIN 7,90 € / TILAUS

Toimitus lähimpään Postiin 

Posti toimittaa paketit noudettavaksi Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin valintasi mukaan. Saat tekstiviestillä saapumisilmoituksen kun pakettisi on noudattavissa. 

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja: voit valita tilausvaiheessa antamasi osoitteen perusteella sinulle sopivimman pakettiautomaatin. Mikäli paketti on liian suuri toimitettavaksi pakettiautomaattiin tai pakettiautomaatti on täynnä, pakettisi voidaan ohjata automaattia lähinnä olevaan postipisteeseen. Posti lähettää tällaisessa tapauksessa sms-viestin asiasta.

Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vuorokauden ajan.

Pakettiautomaatilla vastaanottaminen:

  • Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin.
  • Kun paketti saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta.
  • Näppäile automaattiin tekstiviestissä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa sen lokeron, jossa lähetys on. Paina Avaa lokero -näppäintä.
  • Lokero avautuu. Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Kuljetusaika: vastaanottajan valitsemassa Postin noutopisteessä tai pakettiautomaatissa pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä.

 

POSTIN KOTIPAKETTI 12,90 € / TILAUS

Postin Ovelle-paketti

Postin kotipaketti kuljetetaan vastaanottajan osoitteeseen ovelle. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti.

Kuljetusaika: Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

 

POSTI EXPRESS BUSINESS DAY 12,90 € / TILAUS

Postin jakelu työpaikalle

Perillä vastaanottajalla toimituspäivänä (työpäivä) klo 14 mennessä. Huomio, että Posti ei soita etukäteen ja sovi jakeluajankohtaa. Soveltuu parhaiten työpaikoille jakeluun.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa.

Kuljetusaika: perillä vastaanottajalla toimituspäivänä (työpäivä) klo 14 mennessä

 

REPACK

RePack-pakkaus

RePack on suomalainen uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä pakkausinnovaatio, joka tarjoaa vaihtoehdon kertakäyttöisille ja jätettä tuottaville verkkokaupan pakkauksille. Se on erinomainen keino pienentää hiilijalanjälkeä. Verkkokauppatilauksen mukana tullut RePack-pakkaus palautetaan kirjepostin mukana takaisin Repackille, joka antaa palautusta vastaan henkilökohtaisen alennuskoodin Eurokankaan verkkokauppaan tai mihin tahansa RePack-pakkauksia käyttävään verkkokauppaan. Repack-pakkaus ei ole palautettava tuote ja sitä ei koske vaihto- ja palautusoikeus.

 

NÄIN REPACK TOIMII

RePack-toimitus on käytettävissä Postin toimitustavoille. Palvelu ei ole toistaiseksi käytettävissä kirjeille eikä rullalla toimitettaviin lähetyksiin, kuten pimennysverhoille, kerni- ja vahakankaille tai keinonahoille. Jos tilaamasi tuote ei mahdu RePack-pakkaukseen, hyvitämme RePack-maksun. 

  1. Tee tilaus Eurokankaan verkkokaupassa ja valitse toimitustavan lisäksi RePack-toimitus (3,95 € lisämaksu). Alennuskoodi toimitetaan tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen RePackin toimesta. Muita yhteystietojasi ei luovuteta eteenpäin RePackille. 
  2. Tilauksesi toimitetaan uudelleenkäytettävässä RePack-pakkauksessa. Kun olet vastaanottanut tilauksen, taittele RePack-pakkaus ohjeiden mukaan. Poista ulkopinnasta osoitekortti, jossa on omat yhteystietosi. Käännä sitten RePack-pakkauksen yläreunassa oleva RePack-osoitekorttiläppä näkyviin ja sulje paketti tarranauhan avulla.  
  3. Palauta tyhjä RePack lähimpään kirjelaatikkoon. Palautus on ilmainen ja postimaksu maksettu puolestasi. Tarkastathan vielä, että lähetät pakkauksen suoraan RePackille ja että Repackin yläreunan osoitekortti on näkyvissä!
  4. Kun RePackin toimipiste on vastaanottanut pakkauksesi, saat sähköpostiisi linkin, josta voit valita 10 % alennuskoodin Eurokankaan verkkokauppaan tai valitsemasi edun toiseen RePack-verkkokauppaan. Palauttamasi paketti palaa uudelleen käyttöön seuraavalle asiakkaalle. 

Lue lisää: www.repack.com

 

REPACK JA TUOTTEEN PALAUTUS

Jos palautat osan tuotteista RePack-pakkauksessa, hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan ja saat sähköpostiisi linkin, josta voit valita 10 % alennuskoodin Eurokankaan verkkokauppaan tai valitsemasi edun toiseen RePack-verkkokauppaan.

Jos peruutat tilauksen ja palautat kaikki tuotteet RePack-pakkauksessa, hyvitämme tuotteiden hinnan ja postikulut. Tällöin emme hyvitä RePack-pakkausta, vaan toimitamme sen eteenpäin RePack:lle, ja saat palautusta vastaan alennuskoodin. Jos palautat tuotteet jossain muussa pakkauksessa palautamme tilauksen arvon ilman 3,95 € Repack-pakkauksen lisämaksua.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei